IT'S MAGIC! MAGIC GEL!

gfcvh.gif

Eindelijk na veel jaren wachten hebben wij nu het aller beste bleek jel wat er bestaat.! De innovatieve, nieuwe bleekgel van NU Witte Tanden Leiden
Nu Witte tanden heeft, in samenwerking met haar Laboratorium, een nieuwe bleekgel ontwikkeld....
De Magic Gel is de sterkste peroxidevrije bleekgel

• Nieuwe formule
• Sterk blekend effect
• Voldoet aan de Europese regelgeving en eisen NVWA

Mondverzorging

U wilt uw mond goed verzorgen maar u weet niet hoe u dit het beste kunt aanpakken. Wij maken hier een lijst waar u vooral aan moet denken om uw mond goed te verzorgen.

Het is altijd van belang om uw gebit goed te poetsen probeer dit ongeveer 3 keer per dag te doen, en het beste is om dit te doen na een maaltijd. Ook is het van belang dat u goed nadenkt wat u allemaal eet op een dag. Probeer een keer een dag te noteren wat u eet en drinkt. Dit is goed omdat u dan achter komt wat voor schadelijke dingen u nuttigt op een dag. Denk hierbij aan koffie en snoep wat u tussendoor eet en wat slecht is voor uw mondverzorging.

De tips:
1. poets elke dag 3 keer
2. Probeer regelmatig te flossen
3. Bezoek elke 6 maanden de tandarts
4. Spel uw mond met mondwater

deze tips die hierboven staan vermeld staan zijn erg nuttig omdat het uw mond zo er stralend uitziet.

Flossen
Probeer goed te flossen want zo komt u op plekken waar u met de tandenborstel niet komt.

Mondhygiëne van belang voor hart en bloedvaten
Gezond gebit is goed voor het hart Slechte poetsers blijken 30-40% meer kans te hebben op een hartaanval. Een schoon en gezond gebit helpt bij het voorkomen

van hartproblemen. Uit onderzoek blijkt dat de bacteriën die verantwoordelijk zijn voor tandplak ook een rol spelen bij de verkalking van de slagaderen van hartpatiënten. Slechte tandverzorging kan dus een verhoogde kans geven op hart- en vaatziekten. De Nederlandse Maatschappij tot Bevordering der Tandheelkunde (NMT) hamert daarom op het belang van goed poetsen en regelmatige controle van het tandvlees.


Wat is Tandplak

Tandplak is een dun plakkend laagje op en tussen je tanden en kiezen. Het is een mengsel van bacteriën, speeksel en voedselresten. Plaque hecht niet alleen op tanden en kiezen, maar ook op beugels, implantaten, vullingen, kronen, bruggen, en alle soorten kunstgebitten.,tandplak ontstaat doordat er continue aanvoer is van voedselresten en speeksel. Deze hebben bacteriën in zich die gezamenlijk tandplaque vormen. Tandplaque is niet te voorkomen.

Tandplak geeft voor gezondheidsrisico’s
Tandplak is een veroorzaker van enkele flinke gezondheidsrisico’s. Zoals bij velen bekend veroorzaakt plaque gaatjes. Maar tandplak hecht zich ook tussen het tandvlees, wat infecties veroorzaakt en leidt tot ontstoken tandvlees. Ook kan het een vieze mondgeur veroorzaken. Tandplak wat te lang blijft zitten gaat verharden en wordt tandsteen. Tandsteen heeft een gelige kleur. Beter is het dus om halfjaarlijks je tanden te laten reinigen bij een tandarts, waarmee je schade aan je gebit en gezondheid inperkt. Maar ook zelf goed poetsen draagt bij aan de beperking van tandplak. Elektrisch poetsen heeft hierbij de voorkeur. Daarnaast is het ook belangrijk om goed te flossen, tandenstokers of een tandenrager te gebruiken. Dit haalt de tandplak tussen tanden en kiezen weg, waardoor ook op die plaatsen gaatjes en andere tandproblemen geen kans krijgen.

Tandplak en bleken
Voorafgaand aan een bleekbehandeling is het goed om bij de tandarts langs te gaan om je tanden goed te laten reinigen.
Tandplaque kan verminderen door de sodium bicarbonaat die in de bleekgel zit. Tandsteen wat zich heeft afgezet op de tanden is gelig, en zal bij een bleekbehandeling opbleken, maar nooit verdwijnen. Ga je eerst naar de tandarts, voorafgaand aan je bleekbehandeling, zul je het beste effect ervaren.

Onze voordelen

  • Zonder peroxide
  • Pijnloos
  • Veilig
  • Direct resultaat
  • Geen bijwerkingen
  • Parkeren voor de deur
  • Deskundig advies door goed opgeleide specialiste

Reactie van een klant...

Na de behandeling durfde ik weer met m'n tanden bloot te lachen! Een heerlijk vrij gevoel.
Bedankt!

Wat kost een behandeling bij Nu Witte Tanden?

Lees meer

Volg ons op

Nu Witte Tanden
Flevoweg 35 c
2318 BX Leiden
Nu Witte Tanden
Flevoweg 35 c
2318 BX Leiden

Tel. 071-7471711
info@nuwittetanden.nl