https://www.cosmotology.nl/wp-content/uploads/2019/05/clean-white-fusion-dental-foam.jpgClean & White Fusion Dental Foam € 14,95

One-step dual action
Cleaning & Whitening Micro-Foam

  • Reinigt de tanden & verwijdert vlekken
  • Met een frisse smaak

Clean & White Fusion is een nieuwe technologie die tanden veilig en snel wit maakt met een schuimende formulering die deeltjes oplost en daardoor beter doordringt in het glazuur. Poets je tanden met dit revolutionaire oxygenatiesysteem en profiteer van zacht, pijnvrij bleken. Reinigt, bleekt en verfrist.

Grbruiksaanwijzing:

  1. Doe wat schuim op een droge tandenborstel en poets gedurende 1-2 minuten.
  2. Spuug volledig uit zonder te spoelen.
  3. Niet eten en niet drinken gedurende 15 min na het poetsen.

Om het beste resultaat te behalen:

Poets ‘s ochtends en ‘s avonds met Clean & White. Slik het product niet in. Gebruik niet meer dan 2 keer per dag. Resultaat verschilt van persoon tot persoon. Na 2 tot 3 weken wordt het optimale resultaat verkregen. Blijf het product 1 tot 2 keer per dag te gebruiken om de resultaten te behouden.

https://www.cosmotology.nl/wp-content/uploads/2018/04/charcoal-poeder-1.jpgCoconut Charcoal Poeder € 15,50

Natural Teeth Whitening Powder (charcoal poeder)

Voor rokers en koffie drinkers, haalt de aanslag van je tanden en maakt ze witter.
100% natuurlijke organic carbon

  • Deeply Cleans
  • Polishes
  • Whitens
  • Detoxifies

Inhoud: 30 gram
Gebruik: Poets tanden met No.1 Charcoal Tooth & Gum Powder. De actieve kool maakt de tanden schoner en witter. Ideaal voor behoud van witte tanden na het bleken.

V-White € 10,00https://nuwittetanden.nl/files/pagecontent/thumb/images1VVSF1BH.jpg
V-White is een “whitening” tandpasta die het tandvlees voedt met vitamine A, B en C . Het bevat calciumperoxide om de natuurlijke witheid van de tanden te behouden. Calcium peroxide bleekt de tanden op natuurlijke wijze, versterkt het glazuur en stimuleert de verwijdering van tandplaque.

V-White verwijdert koffie, thee, tabak en andere resten, waardoor de tanden hun natuurlijke witheid behouden of terugkrijgen. V-white voedt tevens het tandvlees. Gezond tandvlees levert namelijk een belangrijke bijdrage aan een stralend witte lach.

Gebruik: breng de tandpasta aan op een droge tandenborstel. Poets tweemaal daags gedurende 2 minuten. Poets met name het grensgebied tussen de tanden en het tandvlees. Maak kleine cirkelvormige bewegingen. Daarna spoelen.

https://www.listerine.nl/sites/www.listerine.nl/files/styles/listerine_product_compact/public/Listerine_Advanced_White_Mundspuelung_Benelux_500ml_215x396px.png?itok=FLG1xeLJ

LISTERINE® ADVANCED WHITE € 8,95

Listerine® Advanced White is ons nieuwe, multi-action mondwater dat de tanden witter en sterker maakt dan wanneer je alleen met een tandenborstel reinigt. Voor wittere tanden in slechts 2 weken.